jueves, 3 de marzo de 2011

PROGRAMA DE ACTOS COMISION INFANTIL - FALLAS 2.011

Los delegados de infantiles os envían el programa de actos para las próximas Fallas:

Hola a todos,ya casi estamos en la deseada y esperada semana fallera.
Os adjuntamos el programa que hemos preparado la Comisión de festejos para todos los falleritos. Os recordamos que cada día se expondrá en la pizarra de la carpa las actividades y el horario, ¡estad atentos porque siempre puede haber cambios de última hora!, ¿vale?
Os adjunto también la información acerca de la Ofrenda, ya que necesitamos saber cuántos ramos pedir, por lo que ruego confirméis por mail las niñas que vayan a vestirse para este acto.
Y todavía hay más...
Como viene siendo habitual, rifaremos una Wii entre todos los falleritos de la comisión. Os adjunto un excel con los números que se le han asignado a cada niño. ¡Mucha suerte a todos!
Por el momentos, eso es todo. Os deseamos unas felices FALLAS 2011.

NOTA: Si sabéis de alguien que no reciba los mails, por favor, poneos en contacto conmigo e intentaremos averiguar lo sucedido. Gracias!


Programa de Festejos Infantiles Fallas 2011

05 de març, dissabte

50 aniversari de la Comissió infantil

06 de març, diumenge


A les 17:00 h. anirem amb la Falla Alberique a “La cabalgada del ninot”

12 de març, dissabte

A les 11:00 h. Concentració en la porta de l´Exposició del Ninot, per a visitar-la.

13 de març, diumenge

A les 17:00 h farem una “TOMBOLA” en la carpa, i ho pasarem molt bé.

14 de març, dilluns

A les 18:00 h. Concentració al Casal per anar a l’explanada de Nuevo Centro per arreplegar el nostre ninot.

A les 21:00h: Sopar de la Plantà,. Tot segui, farem entrega de les recompenses que JCF concedix cada any.

A continuació DISCOPEKE-PEKEDISCO a ballar fins les 24:00 h.

15 de març, dimarts

A les 08:00h: Plantà de la Falla Infantil, recordeu que en acabar la plantà tindrà lloc el desdejuni dels campions amb xocolata, madalenes i ensaimades.

Amb la panxa plena, agafarem els nostres llapiceres i pintarem la falleta infantil.

A les 17:00 h Festa de disfresses (tema lliure) i berenar oferit per el Nostre president, Jesús

16 de març, dimecres

A les 11:00h: Replegà de comerços per tota la barriada.

Per la vesprada, i a la hora indicada en el tauler d’anuncis anirem a arreplegar el premi que, segur, obtindrà la nostra Falleta.

17 de març, dijous

A les 18:00, berenar oferit per la Nostra FMI, Amparo, amb animadors y fin de festa de play-backs (Todo el que quiera participar sólo tiene que comunicárnoslo y decirnos que canciones vais a interpretar.)

18 de març, divendres

A les 8:00h: Primera despertà de l’any!

A l’hora indicada acudirem a l’homenaje al volgut mestre Josep Serrano, besyayo de la nostra FM. Marta.

Per la vesprada tindrà lloc la sentida Ofrena de flors a la Mare de Déu del Desemparats. L’hora de concentració es ficarà en el tauler d’anuncis.

19 de març, dissabte

A les 08:00h del matí cremarem els últims cartutxos i despertarem per última vegada als nostres benvolguts veïns en l’acte que més estimem: la despertà.

Després, desdejuni dels campions, que falta ens farà.

A les 11:00h: Sense temps per a descansar, anirem més guapos que mai a la solemne missa en honor del patró de les nostres festes: Sant Josep, a l’esglèsia de El Bon Pastor. En acavar la missa “passacarrers” per tota la demarcació.

A les 14:00h: Anem a botar-li foc a la darrera mascletà de l’exercici 2010, rebonica fallera.

A les 16:00h: podrem gaudir de castells unflables al carrer.

A les 21:00h: Sopar de la cremà.

A les 22:00h: La nostra Fallera Major Amparo deixarà còrrer les seues últimes llàgrimes falleres mentres li bota foc a la nostra Falla al costat del nostre benvolgut president Jesús.

Aques acte possarà fí a un exercici ple de treball, alegria i germanor i obrirà un altre ple de il.lusions i de camaraderia fallera.

Qualsevol variació d’horari o cancel.lació dels festejos esmentats, seran anunciats amb antel.lació al Casal.

La delegació d’infantils vol donar les gràcies a totes les persones que han col.laborat en el transcurs d’aquest exercici i que han fet posible tots els actes programats, amb el seu treball o amb la seua presència als actes.

¡Enhorabona a tots!


NOTA IMPORTANTE: Vamos a rifar una Consola Wii + mandos + juegos entre todos los componentes de la Comisión Infantil. Hemos hecho numeritos de rifa a 1.-€ el número y se han asignado 9 numeritos para elprimer hijo fallero, 5 para el 2º y 3 para el 3º. La lista con las papeletas que hemos asignado a cada niño os la mando adjunta en este mail. Se llevará la Consola al que le coincidan las 3 últimas cifras del Sorteo de la O.N.C.E. que se celebrará el día 11 de Marzo y la entregaremos el 14 de Marzo en la cena de la Plantà.

INFORMACION SOBRE LOS RAMOS DE LA OFRENDA Y LA PARTICIPACION EN LA MISMA : Tal y como se hizo para la Presentación, siguiendo los acuerdos aprobados en junta con el fin de ahorrar en la compra de los ramos para el acto de la Ofrenda, se deberá comunicar antes del día 7 de marzo, los niños que piensan asistir a dicho acto, comunicándomelo respondiendo a este mismo mail, por favor. Aquellas falleras que no lo comuniquen, no tendrán derecho a reclamar el correspondiente ramo.

También se acordó por mayoría que las personas que no son de la Comisión, para desfilar deberán pagar 60 € si son familiares directos de algún fallero/a y 100 € los que no sean familia. Así mismo, aquellos que no perteneciendo a la falla apunten a algún niño a la Ofrenda, no podrán desfilar en la misma, pero en cambio, sí deberán estar en el punto donde finaliza el recorrido, (calle de Caballeros), para recogerlo.

LA SALIDA DE NUESTRO SECTOR EN LA OFRENDA, DESDE LA CALLE DE SAN VICENTE, SERÁ EL DÍA 18 DE MARZO A LAS 22:15 HORAS.)

Gracias por vuestra colaboración,


Comisión de festejos infantiles

No hay comentarios: